Scoutinggroep St. Jeroen Bambi - Hengelo

Verhuur - Blokhut

Onze blokhut is te huur voor scoutinggroepen, verenigingen en scholen. Daarnaast verhuren wij de blokhut voor enkele feestelijke gelegenheden echter geen jongerenfeesten!
 
De blokhut wordt verhuurd in het weekend met uitzondering van de vakanties. Van medio november t/m medio januari is onze blokhut niet beschikbaar vanwege de vele interne activiteiten. De blokhut is op zaterdag beschikbaar vanaf 15.00 uur. Huurders kunnen volledig gebruik maken van de benedenverdieping en het terrein. Foto’s van de blokhut zijn te vinden in het fotoalbum, klik hier !
 
Blokhut
De blokhut beschikt over 2 ruime lokalen (80 en 20 personen) welke met elkaar verbonden kunnen worden. In de ruimten bevinden zich voldoende tafels en bankjes. Daarnaast is er nog een klein lokaal met een vergadertafel en stoelen. Verder is er een ruime keuken aanwezig inclusief koelkast, oven, koffiezetapparaat  en een 2 x 4 pits gasstel. In de keuken is beperkt inventaris aanwezig (pannen, borden, kopjes, glazen en bestek).
 
Naast de keuken ligt de toiletruimte welke gescheiden is in een dames en heren gedeelte. Beide hebben de beschikking over 1 douche, 2 wastafels en 2 toiletten waarvan bij de heren 1 urinoir.
 
Terrein
Het terrein beschikt over twee grote groenstroken waarvan één geschikt voor het opzetten van tenten, de ander voor bijvoorbeeld balspelen. Daarnaast is er voldoende ruimte om auto’s te parkeren op het terrein. Verder biedt de kampvuurkuil gelegenheid tot het maken van een vuurtje. De kapschuur wordt alleen gebruikt voor eigen doeleinden.
 
Prijzen

  • De prijs voor scoutinggroepen is € 3,50 p.p./p.n. met een minimum van € 70,-- per nacht (20 personen).
  • Niet scoutinggroepen betalen € 5,00 p.p./p.n. met een minimum van € 100,-- per nacht (20 personen).
  • Basisscholen kunnen voor € 75,-- per dag gebruik maken van de faciliteiten.
  • Particulieren betalen € 165,-- (prijzen 2015 en 2016). 
  • Indien uw kind lid is van onze scoutinggroep dan kunt u voor een kinderfeestje voor € 25,-- gebruik maken van de faciliteiten.
  • Overige kinderfeestjes (tot 12 jaar) kosten € 35,--
Verder wordt een borg gevraagd van € 100,-- en afval achterlaten kost € 15,--.

Interesse
Indien u interesse heeft in de huur van onze blokhut dan kunt u contact opnemen met Luuc Hek per mail naar verhuur@jeroenbambi.nl .